S*Foxglove's somali & var

 

N*Pewiro’s Rebell

 

Tyvärr så har Rebby lämnat oss för gott, det var både ett lätt och ett svårt beslut att avliva honom; lätt för att han skulle inte lida i onödan och svårt för att han utvecklades till en fin katt som förmodligen hade infriat våra förhoppningar om han hade fått vara frisk. Trots att vi bara fick njuta av hans sällskap i 6 månader så saknas han oss. :-(

Rebell hämtade jag hem den 24:e september från Tidaholm och ska förhoppningsvis bli vår framtida avelshanne. Helt friktionsfritt har det inte varit för honom att pass in i ett hem där det inte bara finns fyra andra vuxna katter att ta hänsyn till utan dessutom fyra kattungar som är tio veckor yngre än han själv. Nu efter lite drygt två veckor så har han upptäckt att det går att leka med småtttingarna även om det ibland går lite väl hårt till, men då kommer Trish och läxar upp honom rejält; han ska ta det försiktigt med dom små, annars!!

När kattungarna succesivt flyttade hemifrån så lärde sig Rebby att leka med Dutch och även lite med Trish men henne får han fortfarande ta det lugnt med annars så blir han uppspöad.

rebby 004
rebby 011

© Susanne Jönsson 2005-2022